A tökéletes étkezőbútor titka – Mire érdemes odafigyelnünk?

Az étkező otthonunk egyik központi helyisége, ahol a nagy családi beszélgetések és étkezések zajlanak le. Nem kérdés tehát, hogy fokozott figyelmet igényel, ha a megfelelő bútor kiválasztásán munkálkodunk. Milyen étkezőbútort érdemes vásárolni? Melyek a legtrendibb darabok, és mire kell odafigyelnünk a kiválasztáskor? A kényelem vagy a design legyen az elsődleges szempont? Úgy gondoljuk, nem feltétlenül kell kompromisszumokat kötni ezen a téren sem, hiszen számos mutatós, ugyanakkor minőségi bútordarabbal találkozhatunk a piacon.

Étkezőszékek

Sokan úgy gondolják nem szükséges komoly energiákat fektetnünk az étkezőszék aprólékos kiválasztásába, mivel általában csak az étkezések alkalmával használjuk. Azonban ez nem teljesen igaz. Gondoljunk csak azokra az esetekre, amikor nagy családi ebéd után, még szeretnénk hosszasan beszélgetni az asztalnál ülve. Az ilyen események hangulatát könnyen tönkre teheti a nem megfelelően kiválasztott, kényelmetlen étkezőszék. Érdemes több időt fordítanunk rá, hogy a szék ne csak jó megjelenésű, de komfortos is legyen. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak ezen a téren.

Kris szék

A Kris egyértelműen a skandináv stílus egyik előkelő képviselője. Népszerűségét a letisztult vonalvezetésnek és a kiváló ergonómiai kialakításának köszönheti. Különleges és egyedi megjelenésével biztosan magára fogja vonzani a vendégeid tekintetét. Bárhol is helyezed el az otthonodban a Kris szék formája, stílusa jókedvre hangol.

Kris szék, étkezőszék, étkező

Royal karosszék

A Royal remekül ötvözi a barokkos elegancia és a modern letisztultság lenyűgöző kombinációját. Ideális választás lehet, ha szeretnél egy kicsit átlagtól eltérő, egyedi megjelenésű étkezőszéket használni az ebédlőben. Egyedi, átlátszó küllemének köszönhetően tökéletesen alkalmas a modern vagy minimalista terek kialakítani.

átlátszó szék, egyedi étkezőszék, szék, étkező

Woody kárpitozott szék sötét barna

Íme, az elegancia képviselője, mely textilbőr kárpitnak köszönhetően nem csak mutatós, de minőségi és hosszú életű darab. Természetes fa lábainak köszönhetően erős tartást biztosít, és tökéletesen illeszkedik a modern otthonok hangulatához. Mind a skandináv, mind pedig a loft stílushoz kiváló kiegészítő.

fa étketőszék, skandináv étkezőszék, eco bőr étkezőszék

Étkezőasztalok – Skandináv üveg vagy fa?

A tökéletes étkezőasztal kiválasztásánál több szempontot is érdemes figyelembe vennünk. Az üveg asztalok lényegesen könnyebben ápolhatók, de gyerek mellé nem feltétlen ajánlatosak. A fa asztalok ápolása már némi körültekintést igényel, de a megfelelő eszközök használatával természetesen ez is könnyedén kivitelezhető.

Fiord asztal

A modern és letisztult formavilággal rendelkező étkezőasztal kiváló kiegészítője lehet a klasszikus és modern stílusú étkezőknek egyaránt. Minőségi darab, amely hosszú éveken keresztül hűségesen kiszolgál minket a nagyobb családi étkezések alkalmával is.

Fa étkezőasztal, asztal, étkező

 

Galant 03 krém üvegasztal

A Galant hihetetlenül elegáns és trendi megjelenésű asztal, amely egyrészt üveglappal rendelkezik, másrészt pedig festett fém vázzal van ellátva. Ennek köszönhetően a hosszan tartó minőség garantált. A megjelenése pedig egyszerűen lenyűgöző.

Soho étkezőasztal

A Soho egy igazán skandináv csoda! Megjelenésével letisztult formavilágot csempész az ebédlődbe. Azoknál az otthonoknál, ahol kevés hely áll rendelkezésre, kiváló választás ez a remek étkezőasztal.

étkező asztal, étkezőasztal, galant étkezőasztal, krémszínű étkezőasztal, üvegasztal

Köszönjük, hogy elolvastad! J Reméljük épp a megfelelő időben alkottuk meg számodra ezt a bejegyzést, és segítségedre vagyunk a lakberendezés nehéz döntéseiben.

 

Ha segítségre lenne szükséged a tökéletes étkezőbútor kiválasztásában akkor fordulj a prémium bútor szakértőihez bizalommal.

 

 

Csodaszép napot kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.