21 észbontó könyvespolc, amit látnod kell

21 észbontó könyvespolc, amit látnod kell

Napjainkban a lakberendezés a szekrénysorokkal szemben a beépített szekrényeket részesíti előnyben. Ennek kompenzálására viszont egyre jobban előtérbe kerülnek a polcok. Sokan szeretik a formabontó berendezési tárgyakat, különösen akkor, ha a különleges design ellenére az adott bútordarab megtartja a funkcióját is. Ebben a válogatásban ilyen fantasztikus könyvespolc megoldásokat válogattunk össze.

Polcok filmrajongóknak

Az alábbi két polcot szuperhősök szerelmeseinek ajánljuk. Az első Batman, a második Superman logó formájú. Mindkettő remek választás egy fiú szobába.

Batman polc

Superman polc

Polcok zenekedvelőknek

Aki a zenét kedveli, rossz ember nem lehet. Ezt a zenekedvelést polcokkal is ki lehet fejezni. Az első megoldás egy rossz zongora újjászületésével jött létre. A hangjegyet ábrázoló másodikat egy ezermester könnyen össze tudja barkácsolni.

zongora polc

hangjegy polc

Kör alakú polcok

Ki mondta, hogy egy polcnak vízszintesnek kell lennie? Nagyon jól mutatnak az alábbi kör alakú polcok. Ezek a polcok a formájukból adódóan már nem olyan egyszerűen összedobhatók, de cserébe nagyon látványosak. Viszont nagyobb szabad falfelületet igényelnek.

kör polc

kör polc

kör virág polc

Fa polcok természetkedvelőknek

Nagyon jól mutatnak ezek a fa formájú polcok és nem is olyan nagyon nehéz elkészíteni őket. Az utolsó különlegessége, hogy a háncs is rajta van.

fa polc

fa polc

háncsos fa polc

További különleges polcok

Hajó formájú polc

hajó polc

Leesést imitáló polc

leesős polc

Equilibrium polc

Equilibrium polc

Arc formájú polc

arc polc

Lépcső polc

lépcső polc

Autó polc

autó polc

Rejtett polc

rejtett polc

A válogatást a megveszLAK.hu szedte össze Neked. Ha még csak keresgéled a következő otthonod, vagy eladnád a jelenlegit, akkor böngéssz a megveszLAK 65000-s ingatlan kínálatában, vagy add fel a hirdetésed ingyenesen 20 fotóval.