Nyolc négyzetméteres lakás Budapesten

Idén tovább dübörög az ingatlanpiac. A drágulás is megállíthatatlannak tűnik, különösen a budapesti ingatlanoknál. Ebbe az ingatlan forgatagba csöppent bele egy nyolc négyzetméteres lakás.

Mit lehet írni egy ilyen kis lakásról? Kis lakás, kis szöveg. A lakás olcsó. Az irányára 6,3 millió Ft. Budapesten a XIII. kerületben található épület földszintjén helyezkedik el, így még liftezni se kell. A méretéből adódik, hogy a rezsije is nagyon alacsony. Jelenleg elektromos fűtés van kialakítva, de gáz is be van vezetve az udvarra. A közös költség is csak 3600 Ft.

Mi fér el egy ekkora lakásban? Hát nem sok minden. Aki ilyen lakást vesz, annak le kell mondania a luxusról. Se konditerem, se medence se szauna a lakásban. Jelenleg még fürdő sincs. A hirdető szavait idézve: “Annak a kedves ügyfelemnek ajánlom akinek kedve támad még fürdőszobát építeni, illetve elegendő neki az egy helység.”

Az alvóhely, ahogy a kis lakásoknál megszokott, galérián van kialakítva. Ennek meg van az az előnye, hogy nem kell túl nagy tévében gondolkozni, úgyhogy ki lehet maradni a tv gyártók által is generált megalomániából.

Egy szó mint száz, ez a lakás tökéletesen megfelel egy olyan embernek akinek se kutyája se macskája (szó szerint! bár egy macska, vagy egy aranyos kis kutya még simán elfér).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük